تزریق پلاستیک امیران
تزریق پلاستیک امیران
با توجه به رشد شرکت ها و کارگاه های تزریق پلاستیک میتوان از خدمات شرکت ما استفاده کرد. در صورتی که سفارش ساخت قطعات پلاستیک پرتعداد و با تیراژ بالا باشد باید به کارخانه تزریق پلاستیک امیران مراجعه کرد.
در کارخانه ما انواع ماشین آلات تزریق پلاستیک با قدرت ها و ظرفیت های مختلف وجود دارد. و میتوان توسط این دستگاه های تزریق پلاستیک به راحتی انواع قطعات و بخش های پلاستیکی مورد نیاز را تولید کرد.
فرقی نمیکند که قطعه پلاستیکی مورد نیاز شما بخشی از بدنه یک خودرو باشد یا از قطعات کابین داخلی هواپیما باشد. بدنه یک وسیله الکترونیکی باشد یا یک وسیله نگهداری داروی پزشکی. شما به راحتی می توانید با مراجعه به کارخانه تزریق پلاستیک امیران نسبت به تولید هر یک از این قطعات اقدام نمایید. تفاوت ما با کارگاه های تزریق پلاستیک در این است که انواع ماشین آلات مختلف وجود دارند. و می توانیم به راحتی نسبت به تولید و تهیه قطعه مورد نظر شما خدمات تزریق پلاستیک را ارائه دهیم.
مواد تزریق پلاستیک
از جمله اصلیترین مزیتی که روش تزریق پلاستیک دارد این است که میتوان از مواد تزریق پلاستیک زیادی برای این منظور استفاده کرد. تقریبا میتوان گفت تمامی مواد که در زیرمجموعه ترموپلاستیکها هستند را میتوان برای این هدف استفاده کرد. از جمله رایجترین مواد اولیه تزریق پلاستیک را در ادامه جمعآوری کردهایم.
• ABS
ABSها یکی از رایجترین ترموپلاستیکها هستند. آنچه باعث شده است تا مهندسان این مواد تزریق پلاستیک را انتخاب کنند، مقاومت و استحکام بالای قطعاتی هستند که توسط آنها تولید میشوند. همچنین تهیهی ABS هزینه زیادی ندارد.
اگر قرار است قطعه تولید شده در معرض انواع حلالها قرار بگیرد، استفاده از این ترموپلاستیکها پیشنهاد نمیشود.
• Nylon
در بازار امروزی Nylonها برای ساخت چرخدندهها و وسایل مربوط به اتومبیلها استفاده میشوند. این مواد مزیتهای بسیار زیادی از جمله استحکام و مقاومت شیمیایی بالا دارند. همچنین در برابر رطوبت قدرت جذب بسیار خوبی دارند.
• HDPE
یکی دیگر از ترموپلاستیکهایی که در تزریق پلاستیک استفاده میشوند مواد HDPE هستند. این مواد با توجه به ویژگیهایی مثل توانایی در ساخت قطعات ظریف و مقاومت بالا در برابر ضربه که دارند در حوزهی ساخت قطعات پزشکی و محصولات مصرفی استفاده میشوند. تنها ایرادی که میتوان به HDPE نسبت داد استحکام پایین آنها است.
• DELRIN
از جمله دیگر مواد اولیه تزریق پلاستیک DELRIN است. انجام تزریق پلاستیک توسط این مواد کمی دشوار است. زیرا احتمال زیادی برای تاب برداشتن در حین تزریق دارند. اما از طرفی دیگر آنچه باعث محبوبیت این مواد شده است استحکام ، سختی بالا و ویژگی خود روان کنندگی آن است.
• POLYCARBONATE
معمولا چراغ خودروها و بسیاری از محصولات مصرفی با استفاده از POLYCARBONATE ها تولید میشوند. عیب این مواد در قابلیت ترک برداشتن آنها در اثر فشار یا ضربه است. اما مزیتهایی مثل مقاومت در برابر ضربه و گرما آنها را محبوب کرده است.
• ABS/PC
یکی دیگر از مواد اولیه تزریق پلاستیک ترکیبی از دو ماده ABS و POLYCARBONATE است. این ترکیب در برابر ضربه و گرما مقاومت بالایی دارد. همچنین دارای سختی بالایی هستند. تنها ایراد اصلی این مواد آسیبپذیری آنها در برابر حلالها است.
• PEI
PEI یکی از بهترین و با کیفیتترین مورد استفاده در روش تزریق پلاستیک میباشند. اما هزینهی بسیار بالایی که دارند کمی مشکل ساز است. این مواد در برابر آتش و گرما بسیار مقاوماند. قطعاتی که از جنس PEI ساخته میشوند طول عمر بسیار بالایی خواهند داشت.
• PEEK
این مواد خواص مکانیکی و مقاوت در برابر مواد شیمیایی بسیار بالایی دارند. همچنین قطعات ساخته شده در این روش طول عمر زیادی دارند. تنها ایراد این مواد در هزینهی بسیار بالای آنها است.
• Polystyrene
تهیه این مواد اولیه هزینه بسیار کمی دارند. مسلما کیفیت و خواص مکانیکی بسیار پایینی نیز دارند. از این رو بیشتر برای مصارف غیر حرفهای استفاده میشوند.
• Polypropylene
این یکی از بد قلقترین مواد اولیه تزریق پلاستیک به حساب میآیند. چرا که خطای بالایی در حین ساخت خواهند داشت. ولی از طرفی دیگر مقاومت شیمیایی و رطوبتی خوبی از خود نشان میدهند.
تبدیل پلاستیک به سوخت ممکن شد!
رومیت نوشت: پژوهشگران روش جدیدی را توسعه دادهاند که میتواند مخلوطی از چند نوع پلاستیک را به ماده اولیه مفیدی تبدیل کند و سپس آن را برای تولید سوخت یا پلاستیک بهکار ببرد.
ما معمولاً کل پلاستیکها را در یک گروه قرار میدهیم، اما همانطور که احتمالاً هنگام تلاش برای انداختن مواد قابل بازیافت در سطل بازیافت متوجه شدهاید، بطریهای آب، قوطیهای شیر، کارتنهای تخممرغ و کارتهای اعتباری درواقع از مواد مختلفی ساخته شدهاند. وقتی آنها به مرکز بازیافت میرسند، پلاستیک باید جدا شود. این فرایند میتواند کند و پرهزینه باشد و درنهایت انواع مواد قابل بازیافت و مقدار بازیافت را محدود کند.
اکنون پژوهشگران فرایند جدیدی را توسعه دادهاند که میتواند مخلوطی از چند نوع پلاستیک را به پروپان تبدیل کند که واحد ساختمانی شیمیایی سادهای است که میتواند بهعنوان سوخت مصرف شود یا به پلاستیک جدید یا محصولات دیگر تبدیل شود. علت کارآمد بودن این فرایند آن است که اگرچه شیمی دقیق آنها میتواند متفاوت باشد، بسیاری از پلاستیکها دستور ساخت اولیه مشابهی دارند: آنها از زنجیرههای طولانی از عمدتاً کربن و هیدروژن ساخته شدهاند.
همراه با سیاستها و محافظتهای زیستمحیطی، مهندسی مجدد بازیافت میتواند به پیشگیری از برخی از بدترین آسیبهای ناشی از پلاستیکها کمک کند.
سالانه بیش از ۴۰۰ میلیون تن پلاستیک در سراسر جهان تولید میشود. از این مقدار، کمتر از ۱۰ درصد بازیافت میشود، حدود ۳۰ درصد از آن برای مدتی درحال استفاده باقی میماند و بقیه یا به محلهای دفن ضایعات یا به محیط زیست راه پیدا میکنند یا سوزانده میشوند.
پلاستیکها همچنین یکی از عوامل مؤثر تغییرات اقلیمی هستند: تولید آنها در سال ۲۰۱۹، ۳/۴ درصد از انتشار گازهای گلخانهای جهانی را در پی داشت. بازیافت نهتنها پلاستیکها را از مکانهای دفن ضایعات و اقیانوسها دور نگه میدارد، بلکه یافتن راههای جدید برای تولید واحدهای ساختمانی برای پلاستیکها میتواند به کاهش انتشار گازهای گلخانهای نیز کمک کند. جولی رورر، پژوهشگر فوق دکتری مهندسی شیمی در مؤسسه فناوری ماساچوست و یکی از نویسندگان پژوهش اخیر میگوید هدف ما این است که درنهایت بتوانیم ضایعات پلاستیکی را بهعنوان ماده اولیه ارزشمندی ببینیم.
یکی از مزیتهای اصلی رویکرد جدیدی که رورر و همکارانش توسعه دادهاند، این است که روی دو پلاستیک رایج کار میکند: پلی اتیلن و پلی پروپیلن.
مخلوطی از پلاستیکها که بطریهای و ظرفهای شیر را میسازند، وارد رآکتور میشود و پروپان تولید میشود. این رویکرد گزینشپذیری بالایی دارد و پروپان حدود ۸۰ درصد از گازهای محصول نهایی را تشکیل میدهد. رورر میگوید: «واقعاً هیجانانگیز است، زیرا گامی به سوی ایدهی چرخهای بودن است.»
در فرایند رورر و همکارانش، برای کاهش انرژی موردنیاز برای تجزیه پلاستیک از کاتالیزوری با دو مؤلفه استفاده میشود: کبالت و ماده متخلخل شنمانندی به نام زئولیت. پژوهشگران هنوز دقیقاً از نحوه عملکرد این ترکیب اطمینان ندارند، اما رورر میگوید احتمالاً گزینشپذیری حاصل منافذ موجود در زئولیت است که محل واکنش زنجیرههای مولکولی بلند در پلاستیک را محدود میکند، درحالیکه کبالت از غیرفعال شدن زئولیت ممانعت میکند.
این فرایند هنوز تا آماده شدن برای استفاده صنعتی فاصله دارد. درحالحاضر، واکنش در مقیاس کوچکی انجام میشود و برای اینکه اقتصادی باشد، نیاز است که مستمر باشد.
پژوهشگران همچنین درحال بررسی موادی هستند که باید استفاده کنند. کبالت نسبتبه کاتالیزورهای دیگری که آنها آزمایش کردهاند مانند روتنیوم و پلاتین رایجتر و ارزنتر است، اما هنوز بهدنبال گزینههای بهتری هستند. رورر میگوید درک بهتر نحوه عملکرد کاتالیزورها میتواند به آنها اجازه دهد تا کبالت را با کاتالیزورهای ارزانتر و فراوانتری جایگزین کنند. رورر میگوید هدف نهایی سیستم بازیافت پلاستیک کاملاً مخلوط است و این چارچوب دور از ذهن نیست.
منبع: https://www.khabaronline.ir/
فناوری تزریق پلاستیک
تزریق پلاستیک چیست؟
تزریق پلاستیک فرایند قالب گیری تزریقی شناخته شده ای برای تولید قطعات پلاستیکی در حجم زیاد است که معمولاً در فرایندهای تولید انبوه که از یک قطعه هزاران یا حتی میلیون ها بار به طور متوالی ساخته می شود، مورد استفاده قرار می گیرد.
فناوری تزریق پلاستیک
مزیت اصلی تزریق پلاستیک، توانایی مقیاس پذیری تولید به صورت انبوه است. پس از پرداخت هزینه های اولیه، قیمت هر واحد در طول تولید به روش قالب تزریق پلاستیک بسیار کم خواهد بود. همچنین با تولید قطعات بیشتر، قیمت به شدت کاهش می یابد. مزایای دیگر این فناوری در ادامه آورده شده است.
فناوری تزریق پلاستیک نسبت به فرآیندهای تولید دیگر مانند ماشینکاری CNC که درصد قابل توجهی از یک بلوک یا ورق پلاستیکی را حذف می کند، ضایعات کمتری تولید می کند. با این حال، این ویژگی در مقایسه با فرآیندهای ساخت افزایشی مانند پرینت سه بعدی که دارای درصد ضایعات پایین تری هستند، یک نقطه ضعف محسوب می شود. توجه داشته باشید زباله های پلاستیکی در روش تزریق پلاستیک معمولاً از چهار مورد حاصل می شوند گلوگاه ها، راه گاه ها، محل گلویی و هر ماده سرریز شده که از حفره قطعه نشت کند (حالتی که “پلیسه تزریق پلاستیک” نامیده می شود).
گلوگاه کانالی است که پلاستیک مذاب را از نازل دستگاه تزریق پلاستیک به نقطه ورودی کل ابزار قالب تزریق پلاستیک هدایت می کند که یک بخش جدا از ابزار قالب است. راه گاه به یک سیستم شامل کانالها گفته می شود که به طور معمول در داخل یا به عنوان بخشی از ابزار قالب با گلوگاه برخورد می کند و پلاستیک مذاب را به داخل حفره های قطعه درون ابزار قالب هدایت می کند. راه گاه ها به دو دسته اصلی گرم و سرد تقسیم می شوند.
گلویی بخشی از کانال بعد از راه گاه است که مستقیماً به داخل حفره قطعه می رود. بعد از یک چرخه تزریق پلاستیک (به طور معمول فقط چند ثانیه) ، کل پلاستیک مذاب خنک می شود و پلاستیک جامد را در گلوگاه ها، راه گاه ها، گلویی، حفره های قطعه و همچنین کمی پلاستیک سرریز شده در لبه های قطعات (پلیسه) بر جای می گذارد.
فناوری تزریق پلاستیک و پلیسه
ماده ترموست، مانند رزین اپوکسی که در صورت قرار گرفتن در معرض هوا یا حرارت پخته می شود. ماده ای است که در صورت تلاش برای ذوب شدن پس از پخت می سوزند. در مقابل، ماده ترموپلاستیک ماده ای پلاستیکی است که می تواند ذوب، خنک و جامد شود. سپس دوباره بدون سوختن یا تجزیه حرارتی ذوب شود. مواد ترموپلاستیک می توانند بازیافت شده و مجدداً مورد استفاده قرار گیرند. بعضی اوقات این عملیات دقیقاً در کارخانه اتفاق می افتد. آنها گلوگاه ها، راه گاه ها، و هر بخش زائد دیگری را خرد می کنند. سپس آن را مجدداً به ماده اولیه ای اضافه می کنند که به داخل دستگاه تزریق پلاستیک وارد می شود. از این ماده بعنوان “re-grind” نام برده می شود.
به طور معمول، واحد کنترل کیفیت میزان مجاز قابل استفاده مجدد در فرایند را محدود می کند. زیرا برخی از خصوصیات عملکردی پلاستیک می تواند در اثر قالب گیری از بین برود. اگر یک کارخانه مقدار زیادی از این ماده داشته باشد می تواند آن را به کارخانه دیگری که به آن نیاز دارد بفروشد. به طور معمول مواد re-grind برای تولید قطعات با کیفیت کم که به ویژگی های عملکردی بالا نیاز ندارند مورد استفاده قرار می گیرد. تزریق پلاستیک فرایندی قابل تکرار است، به این معنی که قطعه دوم عملاً با قطعه اول و باقی قطعات تولیدی یکسان خواهد بود.
برگرفته از : پرینت سه بعدی
واحد پلی پروپیلن پتروشیمی
واحد پلی پروپیلن پتروشیمی
به گزارش نیپنا به نقل از روابط عمومی پتروشیمی تبریز عابدین خرم استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح واحد پلیپروپیلن شرکت پتروشیمی تبریز اظهار کرد:
یکی از پیشرانهای اقتصادی در کشور ما صنایع پتروشیمی است که در کشور بسیار اثرگذار بوده و بخش صادرات را به خوبی انجام میدهد.
وی با اشاره به ویژگیهای واحد پلیپروپیلن پتروشیمی تبریز،
گفت: احداث و راهاندازی این واحد کار فوقالعاده سختی بود که به همت پتروشیمی تبریز انجام شد
سرمایه گذاری ۲۰ میلیون دلاری برای بهرهبرداری از واحد پلی پروپیلن پتروشیمی تبریز
در سال ۱۳۹۷ پروژهای به ظرفیت ۳۰ هزار تن تولید پلی پروپیلن در سال را تعریف کند
که قرارداد اخذ لیسانس، انجام مهندسی پایه تفصیلی و تدارکات آن بهصورت EP+C با دو شرکت چینی منعقد شد.
مدیرعامل پتروشیمی تبریز اضافه کرد: فرآیند تولید پلی پروپیلن در این واحد به صورت BATCH BULK POlymerization بوده
و محصول آن پوردر پلی پروپیلن از نوع هموپلیمر و گریدهای با کاربرد تزریقی، پوشش کابل، لوله و الیاف می باشد.
وی ادامه داد: از مزایای این تکنولوژی نسبت به فرآیند پیوسته می توان به سرمایه گذاری کمتر،
عملیات بهره برداری انعاطاف پذیر و الزامات کمتر کیفیت خوراک اشاره کرد.
درفشی گفت: این واحد دارای بخشهای عملیاتی “پیش تصفیه خوراک” ، “آمادهسازی کاتالیست” ، “پلیمریزاسیون” ، “بازیافت گاز پروپیلن” ، “ذخیره، هموژناسیون و نقل و انتقال پودر” و “بستهبندی و انبار محصول” است.
مدیرعامل پتروشیمی تبریز خاطرنشان کرد:
سرویسهای جانبی مورد نیاز پروژه از جمله برق، آب و بخار، نیتروژن و هوای ابزار دقیق از ظرفیت موجود داخل مجتمع تامین شده است.
وی ادامه داد: در طول اجرای این پروژه ضمن ارتقای دانش فنی و توسعه و بهبود آن با اتکاء بر توانمندی مهندسین پتروشیمی تبریز از تکنیکهای مهندسی ارزش
پلی پروپیلن که با نام اختصاری PP شناخته میشود، یکی از اصلیترین و پرمصرفترین پلیمرهای دنیا است که برای نخستن بار در دهه ۱۹۵۰ در مقیاس آزمایشگاهی تولید شد. این پلیمر، بزرگترین مصرفکننده پروپیلن است که ابتدا از طریق پلیمریزاسیون به روش زیگلر-ناتا و با سختار n(CH۲CH(CH۳)–) تولید و در سال ۱۹۵۴ تولید آن به صورت صنعتی آغاز شد. از ابتدای تولید این پلیمر، برآورد شد که هزینه تولید پلی پروپیلن یا همان PP از پلی اتیلن یا PE کمتر است.
براساس این گزارش، پلی پروپیلن در تولید محصولات تولیدکنندگان مواد اولیه پلاستیک، محصولات تولیدکنندگان مستربچ و محصولات تولیدکنندگان گرانول پلاستیک کارآیی دارد.
منبع:http://WWW.PPNA.IR
هوشمندسازی خط تولید
هوشمندسازی خط تولید شرکت امیران پلاست پیشرو با نصب ربات بر روی دستگاه های تزریق پلاستیک، جهت تسریع در عملیات تزریق پلاستیک و افزایش بهره وری دستگاه های تزریق پلاستیک شروع شد.
این عملیات ابتدا بر روی دستگاه های با کارکرد بالا صورت پذیرفت و به صورت چند مرحله تمامی دستگاه های تزریق پلاستیک در شرکت امیران پلاست به صورت کاملا اتوماتیک و به صورت هوشمند فعالیت خواهند کرد.
هوشمندسازی خط تولید با هدف صفر شدن ضایعات و افزایش تعداد تولید هر دستگاه به صورت چشمگیر صورت میپذیرد.
در سال 1401 شرکت امیران پلاست هدف هوشمندسازی و تولید دانش بنیان را از اهداف خود میداند.
هوشمندسازی خط تولید
نسل چهارم صنعت یا انقلاب صنعتی چهارم به اتوماسیون و تبادل داده در فناوریهای تولیدی اطلاق میشود.
به بیان دیگر، به همگرایی تولید صنعتی و فناوریهای اطلاعات و ارتباطات صنعت نسل ۴ میگویند.
اتصال تجهیزات بیشمار به حسگرها و توانایی جمع آوری، انتقال و تفسیر دادهها، به طور همزمان، سطوح بالایی از کنترل و امکان ردیابی اطلاعات را ایجاد میکند.
انقلاب صنعتی چهارم موجب اتصال ماشینها، ابزارالات و انسانها به یکدیگر میشود و تعامل میان آنها را افزایش میدهد.
دو عنصر بسیار مهم انقلاب صنعتی چهارم قابلیتهای همکاری و اتصالاند.
در نسل چهارم صنعت، لازم است جریان مداوم اطلاعات بین دستگاهها و اجزاء، تعامل ماشین-ماشین، سیستم های تولیدی و بازیگران اصلی برقرار شود.